Service GRAWE Sector 3 Bucuresti

Stiai ca poti merge la orice service autorizat RAR pentru efectuarea constatarii daunelor auto?

constatare dauneConform legislatiei in vigoare, poti alege tu singur service-ul unde beneficiezi de asistenta la constatarea daunelor Grawe. Vezi documente necesare pentru constatare➞

Programari daune Grawe

Daca doresti, poti veni la AFSCARS. Suntem un service auto la standarde occidentale autorizat RAR. Ne gasesti in Sectorul 3, pe Bd. Theodor Pallady nr. 287. Aici, un expert in daunele auto iti va explica procedura prin care iti poti repara autoturismul avariat in baza asigurarii RCA.

Suna acum la 021 539 2341 sau 0743 811 837 si programeaza-te in service. Poti consulta un specialist daune si pe chat, de luni pana duminica intre orele 8 – 23.

 

La unitatile reparatoare partenere GRAWE poti astepta mult.

De ce sa nu ai dosarul de daune gata in doar 24 de ore?

 

Poti alege sa iti repari autoturismul in unitatea aleasa de tine din lista unitatilor partenere Grawe. Insa noi iti propunem varianta cea mai simpla.

❶ Suna acum la 021 539 2341 sau 0743 811 837 si afla cum te putem ajuta. Este primul pas pe care trebuie sa-l faci pentru deschiderea dosarului de dauna. Fara batai de cap, birocratie, timp pierdut si saptamani de asteptare. Daca doresti, poti veni direct la service, de luni pana vineri intre orele 8 – 17.

Vezi TRASEUL PANA LA SERVICE

❷ Poti deschide un dosar de daune la Grawe daca:

 • ai fost implicat intr-un accident provocat de un asigurat RCA Grawe si din care au rezultat daune
 • esti detinatorul unui contract de asigurare RCA incheiat la Grawe, cu clauza de decontare directa si ai fost pagubit de o persoana care are o asigurare RCA incheiata de unul din asiguratorii autorizati din Romania.

❸ Cine poate notifica și deschide dosarul de dauna:

 • Asigurat / Pagubit
 • Utilizatorul bunului achizitionat in leasing
 • Clientul proprietar al bunului asigurat/avariat
 • Imputernicitul legal al Asiguratului / Pagubitului / Beneficiarului

Avizarea unei daune RCA Grawe

Avizarea daunei se face prin depunerea formularului de constatare amiabila de accident sau a procesului verbal eliberat de politie la compania de asigurari a persoanei din vina careia s-a produs accidentul. Acest pas obliga asiguratorul sa deschida dosarul de dauna. Este recomandat ca ambele persoane implicate sa se prezinte la asiguratorul partii care se considera vinovata.

Dvs. aveti obligatia de a permite accesul asiguratorului RCA la bunul avariat in vederea efectuarii constatarii si dreptul de a se efectua constatarea prejudiciilor de catre asigurator in termen de 3 zile lucratoare de la data avizarii sau la o data ulterioara convenita de cu asiguratorul.

 

De ce sa vii la afscars
Cauti tinichigerie auto in Sector 3?

Unitatea noastra are dotari de ultima generatie: banc de centrat si redresat caroserii, tinichigerie si vopsitorie – totul la standarde occidentale. Masina ta va fi reparata in cele mai optime conditii iar tu te vei bucura din nou de ea intr-un timp foarte scurt.

tinichigerie vopsitorie sector 3 bucurestiCauti vopsitorie auto in Sector 3?

Suntem mandri de reputatia sectiunii de vopsitorie unde avem doar feedback pozitiv de la sute de clienti care ne-au trecut pragul. Putem amesteca peste un milion de culori, indiferent de cantitatea de vopsea.

Daca ati fost implicat intr-un eveniment rutier pe Autostrada Soarelui (A2) sau cautati un service auto in Sectorul 3 (zona Titan – Theodor Pallady), va asteptam cu servicii ireprosabile. Beneficiezi de asistenta si programare in service, suport intocmire dosar dauna, masina la schimb (cost suportat de asigurator), notificare asigurator, reparatie auto, consultanta juridica in caz de dauna si garantie reparatie.

 

Acte necesare deschiderii unui dosar de daune

Documentele necesare pentru constatare daune Grawe:

 • Cartea de identitate / buletin de identitate a/al persoanei pagubite sau a/al delegatului
 • Permisul de conducere al persoanei pagubite, care se afla la volan în timpul producerii evenimentului
 • Certificat de înmatriculare al autovehiculului avariat
 • Copie a politei RCA al autovehiculului vinovat de producerea evenimentului
 • Formularul de Constatare Amiabilă de Accident completat și semnat de cei doi conducători auto sau orice alte documente emise de autorități/ instituții abilitate, din care să reiasă cauzele și circumstanțele producerii evenimentului și culpa persoanei care a produs evenimentul
 • Împuternicire de la societate, în cazul în care mașina este în proprietatea unei societăți
 • Procura în cazul în care nu se poate prezenta proprietarul la constatare
 • Împuternicire de la societatea de Leasing în cazul în care mașina este în proprietatea unei societăți de Leasing

Este important de stiut ca documentele mentionate reprezinta setul minim necesar pentru deschiderea unui dosar de dauna. Reprezentantii GRAWE isi rezerva dreptul de a solicita si alte documente suplimentare, daca este cazul, in vederea instrumentarii si finalizarii dosarului de dauna.

Solutionarea rapida a dosarului de dauna tine si de alte aspecte precum:

 • accidentul sa se fi produs pe teritoriul Romaniei
 • prejudiciile sunt produse exclusiv vehiculelor
 • vehiculele implicate in accident sa fie inmatriculate in Romania
 • vehiculele sa aibe asigurare RCA valabila la data accidentului.

Informatii utile

Accident cu un vehicul neasigurat

Daca ati fost implicat intr-un accident provocat de catre un vehicul neasigurat sau in cazul unui accident soldat cu vatamari corporale si/sau deces produs de un vehicul neidentificat, BAAR (Biroul Asiguratorilor de Autovehicule din Romania) sau asiguratorul la care aveti incheiata o asigurare facultativa va suporta prejudiciile, urmand sa recupereze sumele platite drept despagubire de la persoana vinovata de producerea accidentului.

La intrarea in service, daca prin demontarea sau reparatia bunului avariat se constata si alte pagube produse ca urmare a accidentului, care nu au putut fi constatate initial, sau este necesara modificarea solutiei tehnice adoptate initial, asiguratorul RCA are obligatia ca intr-un termen de 3 zile lucratoare de la solicitare sa intocmeasca un proces-verbal suplimentar de constatare.

 

Alte despagubiri in caz de daune auto

In situatia in care dumneavoastra, in calitate de persoana pagubita, formulati pretentii de despagubiri pentru obiecte de valoare (acte, bijuterii etc) sau pentru disparitia sau distrugerea banilor, este important sa stiti ca acestea se stabilesc prin hotarare judecatoreasca.

Vatamarea animalelor de companie aflate in autoturism in momentul accidentului

Despagubirile pentru vatamarea sau pierderea animalelor aflate in vehiculul avariat sunt stabilite pe baza valorii de pe piata locala a animalului respectiv, la data producerii evenimentului, la care se adauga acoperirea cheltuielilor prilejuite de accident precum cheltuielile cu transportul animalelor ca urmare a vatamarii acestora, cu tratamentul, cu spitalizarea, pentru recuperare, pentru proteze si/sau alimentatie suplimentara, conform prescriptiilor medicale, probate cu documente justificative si/sau eventuale cheltuieli prilejuite de decesul acestora.

Indiferent de situatie, la AFSCARS exista intotdeauna o rezolvare. Daca nu ai gasit raspuns la intrebarea ta, vezi sectiunea de intrebari si raspunsuri sau contacteaza-ne si iti oferim orice informatie de care ai nevoie.